Verrine van zalm met citrusvrucht

    Verrine van zalm met citrusvrucht

    1keer bewaard
    10min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Een supersnel, verrassend voorgerecht of aperitiefje. De zoutige, zware smaak van zalm heeft aan de citrusvruchten een heerlijk frisse en kleurige tegenhanger.

    Olav Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • Z plakjes gerookte zalm, in stukjes
    • 200 gr zeer verse zalmmoot, in blokjes
    • 1 avocado, pit verwijderd en in blokjes
    • 1 sinaasappel, geschild, partjes ontveld en in stukjes
    • 1 grapefruit, geschild, partjes ontveld en in stukjes
    • 1 mespuntje gomasio (sesamzout)
    • 1 mespuntje biergistvlokken
    • olijfolie
    • balsamico

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Een theelepel van alle ingrediënten in de verrines scheppen. Gomasio en biergistvlokken erover strooien. Een klein scheutje olijfolie en balsamico erover schenken. Serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    heel erg lekker, we bereidden het een beetje anders, vanwege niet alles in huis. (alleen gerookte moten zalm, geen dunne plakjes en geen rauwe zalm) Toevoegen veldsla en hoofdgerecht van maken: goed idee! - 07 jul 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren