Garnalenverrine met mango en pistacheolie

    Garnalenverrine met mango en pistacheolie

    2keer bewaard
    20min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze heerlijke combinatie van garnalen en mango wordt geserveerd in kleine glaasjes en vormt zo een kleurrijk, feestelijk en verzorgd voorgerecht.

    Olav Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 kleine mango, geschild, pit verwijderd en in kleine blokjes
    • 24 gekookte garnalen, gepeld en in stukjes
    • 6 gekookte garnalen, ongepeld (ter garnering)
    • geraspte schil van 1 limoen
    • 2 eetlepels limoensap
    • 2 eetlepels verse koriander, fijngesneden
    • 1 1/2 eetlepel pistacheolie
    • zout en versgemalen zwarte peper
    • piment d'espelette (Baskische chilipeper)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. In een kom mango, in stukjes gesneden garnaal, limoenrasp, limoensap en pistacheolie vermengen. Op smaak brengen met zout, peper en piment d'espelette. Proeven en naar smaak eventueel meer zout, peper of limoensap toevoegen. Koriander toevoegen en vermengen.
    2. De kom afdekken en in de koelkast zetten. De resterende garnalen pellen (het staartstuk laten zitten) en in de koelkast zetten. Net voor serveren het garnalen-mangomengsel in glaasjes scheppen en garneren met een hele garnaal.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren