Mascarponecrème met zalm en wasabi

    Met deze feestelijke aperitieflepels heeft u een verzorgde, heerlijke en snelle start van een uitgebreid diner.

    Olav

    Washington, Verenigde Staten
    12 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 100 gr mascarpone
    • 50 gr natuuryoghurt
    • 1 mespuntje wasabi
    • 1 eetlepel limoensap
    • 1/2 bosje bielook, fijngesneden
    • 100 gr gerookte zalm, zeer fijngesneden
    • 100 gr rauwe zalmmoot, in fijne reepjes
    • zout en peper
    • tabasco
    • avocadoolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Met een garde mascarpone en yoghurt opkloppen. Wasabi, bieslook, limoensap en gerookte zalm toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper (let op met zout, de zalm is van zichzelf al zout).
    2. Op elke aperitieflepel een staartje wasabi-zalmmix leggen, daarop een reepje zalmmoot en de zalmmoot met een kwastje heel licht insmeren met avocadoolie. Garneren met takjes bieslook en serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren