Thaise rundercarpaccio

    Dit bijzondere voorgerecht is snel en gemakkelijk te bereiden en een verrassend begin van een avondje oosters tafelen.

    Olav

    Washington, Verenigde Staten
    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 600 gr runderfilet
    • 1 stengel citroengras
    • 1klein chilipepertje
    • 2 eetlepels pinda's
    • 4 eetlepels pindaolie
    • 1 theelepel sesamolie van geroosterd sesamzaad
    • 2 limoenen
    • 1 eetlepel sojasaus
    • versgemalen zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. vooWikkel het vlees in een stuk keukenfolie en leg het gedurende 15 minuten in de diepvries. Eruit halen en in zo dunne mogelijke plakjes snijden.
    2. Het chilipepertje en de stengel citroengras fijnsnijden en de citroenen uitpersen. De pinda's grof hakken.
    3. Pindaolie, citroensap, sesamolie, chilipeper, citroengras en sojasaus vermengen.
    4. Verdeel de plakjes rundvlees over de borden, schenk er de saus overheen en strooi er wat peper over. Serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren