Saté babi

    Saté babi

    7keer bewaard
    1dag8min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Belangrijk:
    1. Houdt het eenvoudig. Geen tierelantijnen. Puur.
    2. Marineren ca. 24 uur onder af en toe omscheppen.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 500 g hamlappen
    • 200 g speklappen
    • zout
    • peper
    • goela djawa
    • knoflook
    • foelie
    • ketjap manis
    • water
    • verder
    • saté prikkers

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1dag  ›  Bereiding: 8min  ›  Klaar in:1dag8min 

    1. Meng alle ingrediënten voor de marinade.
    2. Snijd het vlees in blokjes.
    3. Marineer 24 uur onder af en toe omscheppen.
    4. Rijg vlees aan saté prikkers max 5 blokjes per pen.
    5. Rooster boven houtskool vuur.
    6. Lekker bij de borrel of bij rijsttafel.

    Saté babi eigen Jan

    Houdt het eenvoudig. Geen pindasaus of andere smaakverdovende zaken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren