Vissoep

    Vissoep

    3keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Heerlijke vis soep, altijd lekker, altijd anders. U kunt verschillende vissen gebruiken. Lekker met vers brood.

    Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 rode poon
    • ½ blikje tomaten
    • 1 chilipeper
    • 1 glas witte wijn
    • 1 ui
    • Knoflook
    • 1 theelepel paprikapoeder
    • 1 stengel selderij
    • Peterselie
    • Rozemarijn
    • 2 laurierblaadjes
    • Water
    • Zout
    • Peper
    • 1 bouillonblokje
    • Olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Snijd de ui en de knoflook heel dun. Bak deze met peterselie en chilipeper in een grote pan met een beetje olie. Voeg de wijn en de paprika poeder toe.
    2. Voeg de tomaten, de rozemarijn, de selderij, de laurier en 2 glazen water toe. Wanneer de saus kook voeg het bouillonblokje toe. 10 minuten laten koken.
    3. Voeg de vis en zout, peper toe. Voeg nog 2 glazen water toe. Dek de pan af met het deksel.
    4. 15 minuten laten koken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren