Rundvleescarpaccio met rode paprika

    Rundvleescarpaccio met rode paprika

    3keer bewaard
    1uur15min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een supereenvoudig recept dat in een handomdraai klaar is en een uurtje in de koelkast op smaak komt. Zo houd u nog eens tijd over de volgende gang te bereiden!

    Olav Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 600 gr bresaola (gedroogd rundvlees), in zeer fijne plakjes
    • 1 rode paprika, schil en zaad verwijderd en in kleine stukjes
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 30 gr Parmezaanse kaas, geraspt
    • 1 geconfijte citroen, in kleine blokjes
    • 8 blaadjes basilicum, fijngesneden
    • 20 kappertjes
    • olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1uur15min  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. Verdeel de plakjes rundvlees over 4 borden. Strooi er kappertjes, basilicum, knoflook, stukjes paprika en Parmezaanse kaas over. Een heel klein scheutje olijfolie erover schenken.
    2. Wikkel elk bord in een stuk keukenfolie en laat ze 1 uur gekoeld staan. Serveren met een glas rosé.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren