Gebakken aubergine-tomaat rondjes

    (258)

    Een eenvoudig, vetarm vegetarisch gerecht en tevens heerlijk bij gegrilde biefstuk!


    246 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 aubergine, in plakken van 1 cm
    • 2-4 eetlepels vers geraspte Parmezaanse kaas
    • 1 tomaat, in plakjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. De oven vooverwarmen op 200°C/gasstand 6.
    2. Een bakplaat met bakpapier bedekken. De plakken aubergine op de bakplaat leggen en Parmezaanse kaas erover strooien. Een plakje tomaat op elke plak aubergine en wederom een laagje Parmezaanse kaas.
    3. 10-15 minuten bakken tot de aubergine gaar is en de kaas bruin.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (258)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren