Krieltjes met rozemarijn en sinaasappel

    Krieltjes met rozemarijn en sinaasappel

    2keer bewaard
    35min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een verrassende aardappelschotel, met een stevige rozemarijnbasis en de lichte, zoete smaak van sinaasappel. Lekker bij geroosterde kip of een gevulde groentesalade.

    Olav Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr krielaardappeltjes
    • 1 navelsinaasappel, geschild, in losse partjes, velletjes verwijderd
    • 2 el verse rozemarijn, fijngesneden
    • 4 el olijfolie
    • zout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. De oven voorverwarmen op 190°C/gasstand 4.
    2. Snijd de krieltjes in vieren en doe ze in een kom. Partjes sinaasappel toevoegen, vermengen, en kruiden ermee vermengen.
    3. Verdeel het aardappel-sinaasappelmengsel over een met olie ingevette ovenschaal. Schuif de schaal 20-25 minuten in de oven tot de krieltjes goed gaar zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren