Zalmsalade

    Zalmsalade

    14keer bewaard
    20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

    Olav Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 blikjes zalm (ong. 400 gr)
    • 1 el zilveruitjes, fijngesneden
    • 1/2 blikje extra fijn doperwten, uitgelekt
    • 2-3 el mayonaise
    • Ter garnering
    • 1/2 krop sla
    • 1 dl mayonaise
    • 1 tomaat
    • 1 ei, hardgekookt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Zalm laten uitlekken en eventuele graten verwijderen. Vermengen met zilveruitjes, doperwtjes en mayonaise.
    2. De sla over een schaal verdelen en de vis erop scheppen. Gladstrijken, besmeren met mayonaise en garneren met stukjes tomaat en in plakjes gesneden ei.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren