Gevulde beschuitbollen

    Gevulde beschuitbollen

    1keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze "pasteitjes" zijn lekker snel klaar en hebben een iets zoeter accent dan gewone pasteitjes. Serveren met aardappelpuree met nét een snufje meer peper als tegenhanger van het zoete accent, of als lunch met een groene salade.

    Olav Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 5 beschuitbollen
    • 25 gr boter
    • 1 pakje Mon Chou of andere roomkaas
    • Voor de vulling: een vis-, vlees- of vegetarische ragout (zie deze website)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. De grill goed heet voorverwarmen.
    2. Het bovenste kapje van de beschuitbol snijden en de bollen uithollen. Let er daarbij op dat de korst heel blijft.
    3. In een koekenpan de boter laten smelten en hierin de uitgeholde beschuitbollen op een matig heet vuur lichtbruin en krokant bakken. De opgewarmde ragout in de bollen scheppen. Op elke gevulde bol een schep roomkaas leggen en 1-2 minuten onder de hete grill leggen. Leg de afgesneden kapjes ook even onder de grill en verdeel deze over de pasteitjes. Heet serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren