Kwarkmayonaise

    Kwarkmayonaise

    1keer bewaard
    5min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Deze lichte variant op gewone mayonaise blijft stevig van smaak door toevoegen van wat citroensap en ketchup. U kunt de kwarkmayonaise ook gebruiken als basis voor dipjes door er kruiden naar wens aan toe te voegen.

    Olav Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 125 gr kwark
    • 1,5 dl mayonaise
    • 2 el melk
    • wat druppels citroensap
    • 1 el tomatenketchup

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Kwark en mayonaise vermengen en zonodig verdunnen met wat melk. Een paar druppels citroensap toevoegen en erdoor roeren. Proeven en eventueel verder op smaak brengen met tomatenketchup (afhankelijk van de gerechten waarmee de mayonaise geserveerd wordt meer of minder ketchup en eventueel versnipperde verse kruiden).

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren