Amuse van pasta met ricotta & gedroogde tomaten

    Amuse van pasta met ricotta & gedroogde tomaten

    16keer bewaard
    19min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Gemakkelijk van te voren te bereiden voor een leuk hapje tussendoor met visite.

    Gerard Utrecht, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • Rigatoni pasta (buisjes)
    • 140 gr. ricotta
    • gedroogde tomaten op olie basis
    • Zout
    • Gemalen peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 9min  ›  Klaar in:19min 

    1. Pureer 3 a 4 gedroogde tomaten op olie basis met wat oregano. Op smaak brengen met zout en peper. Indien nodig wat olijfolie toevoegen.
    2. Kook ondertussen de rigatoni beetgaar. Indien de buisjes fors zijn dan na het koken halveren.
    3. Meng de ricotta met 3/4e van de tomatenpuree en doe dit in een spuitzak.
    4. Vul deze met de buisjes pasta met het kaas/tomatenmengsel en garneer met de overgebleven tomatenpuree.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    VirginieBatteu
    0

    super lekker! Ik maak dit vaak als hapje! Met de vulling die je overkomt kun je ook bugles (chips in hoorntjes vorm) in doppen! keilekker en niet moeilijk! - 21 dec 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren