Hachee

    Hachee

    3keer bewaard
    3uur30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Hachee met groentes (een echte stoofpot) waarbij gekookte aardappelen of aardappelpuree gegeten wordt. Lekker erbij: stoofperen.

    Ali Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 750 gr. rundvlees
    • 500 gr. gehakt
    • vleeskruiden: peper, zout, kruidnagelen
    • 3 flinke uien
    • 3 preien
    • 2 winterwortels
    • 1 goudrenet
    • pakje Honig hachee mix
    • blikje tomatenpuree

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur30min 

    1. Bak het rundvlees dat in kleine stukjes wordt gesneden en het gehakt (balletjes) in ca. 2 eetlepels bakolie bruin
    2. Houd de gehaktballetjes apart om ze veel later weer toe te voegen.
    3. Dan de in ringen gesneden uien kort meebakken.
    4. Doe er ca. 400 cl water bij en laat het vlees en de uien 1,5 uur zachtjes stoven
    5. Doe de gebraden gehaktballetjes er bij
    6. Dan de preien en de winterwortels in stukken gesneden toevoegen en het geheel nog een uur laten stoven
    7. Dan de hacheemix (met daarop de aangegeven hoeveelheid water) en de in kleine stukjes gesneden goudrenet toevoegen + de tomatenpuree (eventueel een half blikje naar smaak)
    8. Het geheel nog een kwartier zachtjes laten doorkoken

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren