Pita driehoekjes

    Pita driehoekjes

    10keer bewaard
    12min


    481 personen hebben dit gemaakt

    Deze krokante volkoren pitachips zijn heerlijk met humus, baba anoesh of een dip naar eigen keuze.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 12 volkoren pita's
    • 110 ml olijfolie
    • 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 1 theelepel knoflookzout
    • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
    • 1 theelepel gedroogde peterselie of kervel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 7min  ›  Klaar in:12min 

    1. De oven vooverwarmen op 200°C/gasstand 6.
    2. Snijd elk pitabroodje in 8 driehoeken en leg deze op een bakplaat.
    3. In een kopje olie, peper, knoflookzout, basilicum en peterselie vermengen. Met een keukenkwastje de driehoekjes insmeren.
    4. Ong. 7 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de driehoekjes lichtbruin en krokant zijn. Goed opletten, want ze verbranden snel!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren