Pita driehoekjes

    Pita driehoekjes

    (502)
    10keer bewaard
    12min


    481 personen hebben dit gemaakt

    Deze krokante volkoren pitachips zijn heerlijk met humus, baba anoesh of een dip naar eigen keuze.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 12 volkoren pita's
    • 110 ml olijfolie
    • 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 1 theelepel knoflookzout
    • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
    • 1 theelepel gedroogde peterselie of kervel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 7min  ›  Klaar in:12min 

    1. De oven vooverwarmen op 200°C/gasstand 6.
    2. Snijd elk pitabroodje in 8 driehoeken en leg deze op een bakplaat.
    3. In een kopje olie, peper, knoflookzout, basilicum en peterselie vermengen. Met een keukenkwastje de driehoekjes insmeren.
    4. Ong. 7 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de driehoekjes lichtbruin en krokant zijn. Goed opletten, want ze verbranden snel!
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (502)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren