Groene pasta met broccoli en ham

    Groene pasta met broccoli en ham

    86keer bewaard
    25min


    103 personen hebben dit gemaakt

    Dit heerlijke pastarecept met groene tagliatelle heb ik van mijn schoonvader geleerd. De crème fraîche smaakt heerlijk bij ham en broccoli.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 350 gr groene (spinazie) tagliatelle
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 kleine ui, in stukjes gehakt
    • 350 gr blokjes gekookte ham
    • 450 gr broccoliroosjes, kort voorgekookt
    • 125 ml crème fraîche
    • Zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Breng een grote pan met water met een beetje zout aan de kook. Voeg de pasta toe en kook deze in 8 tot 10 minuten beetgaar. Giet af en doe weer terug in de pan.
    2. Verhit olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui glazig en zacht. Roer de hamblokjes erdoor en warm nog even door. Meng de ui, ham en broccoli met de pasta in de pan. Meng de crème fraîche er goed door.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (7)

    van
    33

    Er staat niets omschreven over het gehakt? - 15 apr 2014

    8

    Super lekker en zeer eenvoudig! - 02 aug 2010

    tiatitia
    van
    5

    Lekker makkelijk en snel klaar, en deze pasta smaakt erg goed! - 21 jul 2010

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren