Zalm op een bedje van groentes

    Zalm op een bedje van groentes

    57keer bewaard
    30min


    57 personen hebben dit gemaakt

    Moten zalm in de oven op een bedje van (wok)groentes, ui en venkel. Lekker bij tagliatelle en een vis dillesausje erbij

    Ali Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 750 gr. gemengde (wok) groentes: wortel, courgette, gele paprika, broccoli, rode ui, witte ui en venkel (in ieder geval 1 hele venkel voor de smaak)
    • 1 a 2 eetlepels bakolie
    • peper en zout
    • 3 moten zalm (filet)
    • tagliatelle
    • vis dillesaus (Knorr)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 220°C
    2. Bak de groentes (begin met de uien en de venkel) die grof gesneden zijn
    3. Voeg dan de andere groentes toe en bak deze kort (roerbakken) gedurende ca. 5 minuten
    4. Doe de groentes in een ovenschaal en leg hierop de moten zalm die met peper en zout zijn bestrooid
    5. Zet de schaal 13 - 15 minuten in de voorverwarmde oven op 220 C gecombineerd met magnetronstand op 400 W
    6. Kook intussen de tagliatelle beetgaar
    7. Maak het sausje (vis dille van Knorr) klaar
    8. Leg een beetje tagliatelle op het bord en schep een moot vis + groente erop
    9. Sausje naar smaak erover: eet smakelijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    1

    Echt een aanrader! - 24 mrt 2016

    stroopwafel
    1

    Heerlijk! De venkel maakt het bijzonder. - 23 feb 2010

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren