Kerrierijst

    Dit eenvoudige rijstgerecht kunt u eventueel van restjes bereiden en serveren met groenten of vlees naar keuze.

    Olav

    Washington, Verenigde Staten
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 ui, versnipperd
    • 1 el kerrie
    • 40 gr margarine
    • 3 dl bouillon (van een blokje)
    • 400 gr vlees(resten)
    • 500 gr gekookte rijst

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:35min 

    1. Boter in een koekenpan smelten en op een middelhoog vuur ui en kerrie fruiten. Bouillon en vlees toevoegen. Laat het vlees stoven tot het gaar is, schep de gekookte rijst erdoor en laat alles goed warm worden. Daarbij blijven omscheppen om aanbakken te voorkomen. Het gerecht is klaar als de bouillon is opgenomen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties