Kerrierijst

    Kerrierijst

    4keer bewaard
    35min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit eenvoudige rijstgerecht kunt u eventueel van restjes bereiden en serveren met groenten of vlees naar keuze.

    Olav Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 ui, versnipperd
    • 1 el kerrie
    • 40 gr margarine
    • 3 dl bouillon (van een blokje)
    • 400 gr vlees(resten)
    • 500 gr gekookte rijst

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:35min 

    1. Boter in een koekenpan smelten en op een middelhoog vuur ui en kerrie fruiten. Bouillon en vlees toevoegen. Laat het vlees stoven tot het gaar is, schep de gekookte rijst erdoor en laat alles goed warm worden. Daarbij blijven omscheppen om aanbakken te voorkomen. Het gerecht is klaar als de bouillon is opgenomen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren