Pilav

    Pilav

    18keer bewaard
    35min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijke Pilav met rijst en perziken

    aaleboek Fryslân, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 500gr kipfilet
    • 3 uien
    • 2 eetlepel bruine basterdsuiker
    • 1 teen knoflook
    • 1 theelepel sambal
    • 2 eetlepel ketjap
    • 1 pakje tomatensoep (honig, zonder vermicelli)
    • 1 groot blik perziken
    • sap van de perziken
    • rijst

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Extra tijd: 5min afkoelen  ›  Klaar in:35min 

    1. kook de rijst. Snijd de perziken in stukken en bewaar het sap. Snijd de uien. Snijd de kipfilet in stukjes.
    2. Bak de kip aan in olijfolie. Voeg de uien toe. Pers de knoflook uit en voeg toe. Even bakken
    3. Voeg het sap toe. Voeg een gelijk deel water toe. Voeg de tomatensoep toe. Voeg de ketjap en de sambal en de suiker toe. Roeren
    4. Voeg als laatste de perziken toe. Als alles gaar is en de saus dik is is het klaar!
    5. Serveer met rijst en een frisse salade.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren