Pilav

    (2)
    35 minuten

    Heerlijke Pilav met rijst en perziken

    aaleboek

    Fryslân, Nederland
    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 500gr kipfilet
    • 3 uien
    • 2 eetlepel bruine basterdsuiker
    • 1 teen knoflook
    • 1 theelepel sambal
    • 2 eetlepel ketjap
    • 1 pakje tomatensoep (honig, zonder vermicelli)
    • 1 groot blik perziken
    • sap van de perziken
    • rijst

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Extra tijd: 5min afkoelen  ›  Klaar in:35min 

    1. kook de rijst. Snijd de perziken in stukken en bewaar het sap. Snijd de uien. Snijd de kipfilet in stukjes.
    2. Bak de kip aan in olijfolie. Voeg de uien toe. Pers de knoflook uit en voeg toe. Even bakken
    3. Voeg het sap toe. Voeg een gelijk deel water toe. Voeg de tomatensoep toe. Voeg de ketjap en de sambal en de suiker toe. Roeren
    4. Voeg als laatste de perziken toe. Als alles gaar is en de saus dik is is het klaar!
    5. Serveer met rijst en een frisse salade.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Beoordelingen in het Nederlands (2)

    PetronellavanMoorsel
    0

    Dit is geen caribisch gerecht maar komt uit het midden oosten  -  29 jan 2017

    van
    0

    Makkelijk en ontzettend lekker. Ik heb er alleen nog 2 tomaten bij gedaan.  -  14 dec 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren