Gewokte garnalen met spinazie

    Gewokte garnalen met spinazie

    5keer bewaard
    20min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Met een lemon-komijn bite!

    aaleboek Fryslân, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 eetlepel komijnezaad
    • zak verse spinazie
    • 3 gepelde tomaten
    • voor twee personen grote garnalen
    • 1 teen knoflook
    • halve citroen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Rooster de komijn in een droge pan. Voeg olijfolie toe. Voeg de gewassen spinazie toe. Snijd de tomaten en voeg toe. Pers de knoflook uit in de pan. Voeg de garnalen toe. Knijp de halve citroen uit naar smaak. Goed roeren en klaar.
    2. Serveer met olijvenbrood en een glas witte wijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    aaleboek
    van
    2

    Andere ingrediënten gebruikt. extra: taugé bosui rode peper in plaats van citroen, witte wijn - 31 jan 2010

    aaleboek
    van
    0

    - 31 jan 2010

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren