Gekookte asperges

    (2)

    Asperges koken, het is eigenlijk erg eenvoudig.


    129 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 500 gr witte asperges
    • een schepje suiker
    • 1 theelepel boter
    • 3/4 liter water met wat zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. De asperges schillen (met een asperge-dunschiller) en eventueel de houtachtige uiteinden afsnijden.
    2. Een grote pan met gezouten water en het schepje suiker aan de kook brengen. De asperges en de boter in de pan doen, vuur lager en in 20-25 minuten gaar koken.

    Asperges schillen, koken en bewaren

    Bekijk ons artikel over het schillen, koken en bewaren van witte asperges!

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties