Pasta met zeevruchten

    Pasta met zeevruchten

    3keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Heerlijke zeevruchten met een Italiaanse inslag

    Gerard Utrecht, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 gr zeevruchten
    • 500 gr pasta
    • 1 bakje verse pesto
    • 3 takjes verse peterselie geknipt
    • 2 knoflook gesneden
    • 1 uitje gesneden
    • 4 vleestomaten in blokjes gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Fruit de knoflook en ui in een diepe pan met olijfolie.
    2. Voeg de zeevruchten toe en warm dit goed op. Kookvocht flink laten verdampen.
    3. Kook ondertussen de pasta beetgaar. Als het kookvocht van de zeevruchten verdampt is voeg dan de gekookte pasta toe.
    4. Dan de verse pesto en tomaatstukjes toevoegen en goed mengen.
    5. Opdienen indien goed opgewarmd en bestrooien met vers geknipte/gesneden peterselie.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren