Biefstuk met champignonsaus

    Biefstuk met champignonsaus

    9keer bewaard
    35min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Altijd lekkerder met eigen bereide champignonsaus.

    Gerard Utrecht, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 biefstukken
    • 1 ui - in stukjes
    • 1 knoflook - in plakjes gesneden
    • 1 bakje champignons - in plakjes gesneden
    • zout, peper, worcestersaus, paprikapoeder, cayennepeper
    • beetje kookroom
    • beetje olijflolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Fruit de uitjes en knoflook in olie. Kruiden met peper, wat zout, worcestersaus, paprikapoeder en cayennepeper.
    2. Voeg dan de gesneden champignons toe. En verlaag het vuur/de temperatuur na een paar minuten.
    3. Bak ondertussen de biefstukjes bruin - elke kant ca. 2 minuten (voor rood van binnen) en anders elke kant 3 minuten voor rose.
    4. Doe ca. 1 minuut voordat de biefstukjes klaar zijn wat kookroom bij het champignonmengsel en roer goed door. Klaar om op te dienen !

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren