Pannenkoeken

    Pannenkoeken

    11keer bewaard
    55min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Een recept voor dunne pannenkoeken, zonder gist of andere rijsmiddelen.

    Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 gr bloem
    • 400 ml halfvolle melk
    • 400 ml water
    • 3 middelgrote eieren
    • 1 zakje vanillesuiker
    • 1-2 theelepels zout (of naar smaak)
    • Boter (om in te bakken)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 40min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:55min 

    1. Kluts de eieren en voeg de 400 ml melk toe. Voeg bloem, vanillesuiker en zout toe. Mix tot het een gladde pap is, zonder klontjes (door de helft van de vloeistof te gebruiken is het veel makkelijker om de klontjes eruit te mixen) Voeg daarna het water toe.
    2. Zet de kom een half uur in koelkast (afgedekt met cellofaan).
    3. Mix het beslag een paar keer door (zakt een beetje uit in de koelkast) en bak de pannenkoeken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren