Zelfgemaakte marsepein

    Zelfgemaakte marsepein

    Foto recept: Zelfgemaakte marsepein
    1

    Zelfgemaakte marsepein

    (2)
    10min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Zelf marsepein maken is ontzettend eenvoudig. Je moet alleen goed letten op de verhouding tussen poedersuiker en amandelen. Maximaal evenveel suiker als amandelen nemen.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 250 gr amandelen zonder velletje
    • 15-200 gr poedersuiker
    • enkele druppels rozenwater

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Bereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. De amandelen met de poedersuiker in een keukenmachine tot een pasta malen, onder toevoeging van rozenwater en eventueel wat theelepels koud water, tot een stevige gladde massa ontstaat. De marsepein steeds een beetje van de randen wegscheppen, zodat alles goed gemengd is.
    2. In aluminiumfolie wikkelen en koel en droog bewaren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    KaranSachinChedalal
    0

    In plaats van rozenwater kan je ook citroensap gebruiken  -  04 feb 2017

    Beoordelingen van onze andere internationale sites

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren