Zelfgemaakte marsepein

    Zelfgemaakte marsepein

    6keer bewaard
    10min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Zelf marsepein maken is ontzettend eenvoudig. Je moet alleen goed letten op de verhouding tussen poedersuiker en amandelen. Maximaal evenveel suiker als amandelen nemen.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 250 gr amandelen zonder velletje
    • 15-200 gr poedersuiker
    • enkele druppels rozenwater

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Bereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. De amandelen met de poedersuiker in een keukenmachine tot een pasta malen, onder toevoeging van rozenwater en eventueel wat theelepels koud water, tot een stevige gladde massa ontstaat. De marsepein steeds een beetje van de randen wegscheppen, zodat alles goed gemengd is.
    2. In aluminiumfolie wikkelen en koel en droog bewaren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren