Chimichurri

    (108)

    Dit is een heerlijke Argentijnse saus of marinade. Vooral erg lekker bij een steak. De saus is het lekkerst als je deze direct gebruikt, maar kan ook een paar dagen in de koelkast bewaard worden.


    102 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 bosje peterselie, fijngehakt
    • 8 teentjes knoflook, geperst
    • 175 ml extra vergine olijfolie
    • 4 eetlepels sherry-wijnazijn
    • 3 eetlepels citroensap
    • 1 theelepel zout
    • 1/2 theelepel gemalen zwarte peper
    • 1/2 theelepel cayennepeper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Meng alle ingrediënten in een keukenmachine of blender. Mix goed door, maar pureer het niet.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (108)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren