Bladerdeeghapjes

    Bladerdeeghapjes

    317keer bewaard
    30min


    179 personen hebben dit gemaakt

    Aperohapjes van bladerdeeg met ham en boursin®. Met kant en klaar bladerdeeg, boursin en een paar plakjes gekookte ham heb je dit hapje zo op tafel.

    Sonja Vlaams-Brabant, België

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 1 kant-en-klaar bladerdeeg uit de koelafdeling
    • 1 boursin® kaasje (knoflook met fijne kruiden)
    • 4 sneetjes gekookte ham

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Haal de boursin® een half uurtje van tevoren uit de koelkast.
    2. Rol het bladerdeeg open, bestrijk met de boursin® en bedek met de ham.
    3. Rol het bladerdeeg terug dicht en laat even opstijven in de koelkast.
    4. Verwarm de oven voor op 180°, snijd het bladerdeeg in rondjes en verhit gedurende 20 minuten in de oven. Draai ze halverwege even om.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (5)

    van
    25

    een makkelijk, snel recept. Staat leuk bij de borrel. - 04 jul 2012

    van
    11

    Ze zijn hier goed bevallen, niet in de laatste plaats omdat ze zo gemakkelijk te maken zijn. Heb wel de rondjes ingestreken met wat losgeklopt ei, maar dat is alleen voor het smakelijkere uitzien. - 14 okt 2013

    9

    Ik heb ze gemaakt en geproeft, het is lekker en makkelijk. uitstekend - 04 feb 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren