kaasdessertje

    5 uur 20 minuten

    heerlijke combinatie van speculoos, kaas en frambozen in een dessertglaasje

    Sonja

    Vlaams-Brabant, België
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 250g speculoos
    • 75g boter
    • 1 doosje philadelphia kaas
    • 1 citroen
    • 2 zakjes vanillesuiker
    • 8 el fijne suiker
    • 4 blaadjes gelatine
    • 10 cl water
    • 250 cl room
    • 1 bakje frambozen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1uur  ›  Bereiding: 20min  ›  Extra tijd: 4uur afkoelen  ›  Klaar in:5uur20min 

    1. Laat de boter smelten en vermeng in de robot met de speculoos. Leg in elk glaasje een bodem van het mengsel.
    2. Laat de gelatineblaadjes smelten in 10cl lauw water.
    3. Vermeng de kaas met het citroensap en de vanillesuiker. Voeg dan de suiker en de gelatine toe en meng alles goed.
    4. Klop de slagroom stijf en vermeng met de kaas. Schep het mengsel in de glaasjes en zet 4 uur in de koelkast.
    5. Mix het fruit en overgiet de glaasjes hiermee.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren