Penne in een pittige vleessaus

    Penne in een pittige vleessaus

    16keer bewaard
    40min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Voor liefhebbers die van pasta houden en pittig willen eten.

    Gerard Utrecht, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr Penne pasta
    • 3 teentjes knoflook - in plakjes gesneden
    • 2 ui en- gesneden
    • 500 gr gehakt - half -om
    • 1 bakje champignons - in plakjes
    • 1 wortel - in kleine stukjes gesneden
    • paprikapoeder, worcestersaus, zout, peper, cayenne peper
    • 4 gedroogde chilipepertjes - fijn gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. Fruit de knoflook en de uien in een paar minuten. Braad daarna het gehakt aan en breng op smaak op smaak met zout, peper, worchestersauce en paprikapoeder. Voeg de gesneden chili pepertjes toe.
    2. Kook ondertussen het water voor de pasta. Kook de pasta beetgaar.
    3. Voeg de wortel en champignons toe aan het gehaktmengsel en breng verder op smaak met cayenne peper. Laat even 10 minuten sudderen en voeg dan wat suiker toe.
    4. Schep de penne op een diep bord en doe de saus erover.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren