Reefilet met spruiten

    Reefilet met spruiten

    1keer bewaard
    1uur15min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk wildgerecht.

    Estelle Brussel, België

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 600 gr reefilet
    • 2dl wildfond
    • 1dl porto
    • 2 el rode bessenconfituur
    • 1 fijngehakte sjalot
    • 400 gr vastkokende kleine aardappelen
    • 200 gr spruitjes
    • 100 gr boter
    • 200 gr grof zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. Was de aardappelen en leg ze in een overschaal.
    2. Strooi het grof zeezout erover en bak ze 40 min op 180°C. Verwijder de zoutkorst als de aardappelen gaar zijn.
    3. Fruit het sjalotje in wat boter en blus met de porto. Voeg de confituur en de fond toe. Laat tot 2/3 inkoken en kruid met peper en zout.
    4. Kook de spruitjes gaar in kokend gezouten water.
    5. Bak de reefilet en kruid met peper en zout.
    6. Serveer de reefilet en werk af met de saus. Geef de aardappeltjes en de spruitjes erbij.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren