Overheerlijke chocoladecake

    Overheerlijke chocoladecake

    44keer bewaard
    14min


    39 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk luchtig en snelle chocoladecake.

    Estelle Brussel, België

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 3 eieren
    • 100 gr suiker
    • 75 gr zelfrijzende bloem
    • 200 gr zwarte chocolade
    • 2 tl droge gist
    • 100 gr boter
    • 75 ml water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 4min  ›  Klaar in:14min 

    1. Meng in een grote kom de suiker, de eieren, de bloem en de gist.
    2. Smelt de chocolade met de boter en het water in de magnetron gedurende 2 min op 500 watt.
    3. Voeg de chocolade toe aan het eiermengsel en roer alles goed door elkaar met een grote lepel.
    4. Schep het mengsel in de voorbereide bakvorm en strijk het oppervlak voorzichtig glad.
    5. Bak de taart gedurende 35 min in een voorverwarmde oven op 180° of gedurende 5 min 30 in de magnetron op 750 watt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    lekker en snel - 25 feb 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren