Perfecte hardgekookte eieren

    Perfecte hardgekookte eieren

    1keer bewaard
    2uur20min


    432 personen hebben dit gemaakt

    Dit is de perfecte manier om eieren te koken, zonder dat het eigeel blauw wordt.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 12 eieren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur20min 

    1. Leg de eieren in een pan, schenk er voldoende water over zodat ze helemaal bedekt zijn; breng aan de kook; zet dan het vuur uit en zet de pan op een koude gaspit. Laat de pan met deksel erop 15 minuten staan.
    2. Vul ondertussen een kom met koud water; leg de eieren in het koude water. Voeg er steeds koud water bij indien nodig om de eieren volledig te laten afkoelen. Leg de eieren nog minstens 2 uur in de koelkast alvorens te pellen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren