Perfecte hardgekookte eieren

    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />

    Perfecte hardgekookte eieren

    Perfecte hardgekookte eieren

    (478)
    2uur20min


    438 personen hebben dit gemaakt

    Dit is de perfecte manier om eieren te koken, zonder dat het eigeel blauw wordt.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 12 eieren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur20min 

    1. Leg de eieren in een pan, schenk er voldoende water over zodat ze helemaal bedekt zijn; breng aan de kook; zet dan het vuur uit en zet de pan op een koude gaspit. Laat de pan met deksel erop 15 minuten staan.
    2. Vul ondertussen een kom met koud water; leg de eieren in het koude water. Voeg er steeds koud water bij indien nodig om de eieren volledig te laten afkoelen. Leg de eieren nog minstens 2 uur in de koelkast alvorens te pellen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (478)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren