Cajun tonijn

    (238)

    Geschroeide vis maakt deel uit van de Cajun kookcultuur. Met dit recept bereidt u in een oogwenk een heerlijke tonijnschotel.


    224 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 6 verse tonijnsteaks
    • 2 eetlepels Cajunkruiden
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 2 eetlepels boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 8min  ›  Klaar in:13min 

    1. Tonijn royaal met Cajunkruiden bestrooien.
    2. In een grote koekenpan op een hoog vuur olie en boter verhitten. Als de olie bijna rookt de vis toevoegen. 1 kant in 3-4 minuten bijna laten aanbranden, de tonijn keren en nogmaals 3-4 minuten bakken tot de vis gaar is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (238)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren