Gevulde eieren met bacon en cheddar

    Gevulde eieren met bacon en cheddar

    22keer bewaard
    40min


    1187 personen hebben dit gemaakt

    In deze gevulde eieren zit bacon en geraspte cheddar kaas. Lekkerder dan de gewone gevulde eieren.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 12 eieren
    • 120 ml mayonaise
    • 4 plakjes bacon
    • 2 eetlepels geraspte cheddar
    • 1 eetlepel mosterd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:40min 

    1. Leg de eieren in een pannetje en bedek met koud water. Breng het water aan de kook en haal dan direct van het vuur. Doe de deksel op de pan en laat de eieren 10 tot 12 minuten in het hete water liggen. Haal uit het water en laat ze afkoelen. Om ze sneller af te koelen kun je ze onder de stromende koude kraan houden.
    2. Bak ondertussen de bacon in een koekenpan. Bak op middelhoog vuur tot de bacon gelijkmatig bruin is. Verkruimel de bacon en zet apart.
    3. Pel de hardgekookte eieren en snij ze in de lengte doormidden. Verijder het eigeel en doe dit in een kom. Pureer het eigeel met de mayonaise, bacon en de kaas. Roer de mosterd erdoor. Vul de halve eieren met het mengsel en zet ze in de koelkast tot serveren.

    Video

    Bekijk de video op ons youtube kanaal, voor meer ideeën voor gevulde eieren!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren