Pepersaus

    (8)
    7 minuten

    Deze pepersaus is heerlijk over biefstuk, varkenshaas of kip.


    11 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 227 ml slagroom
    • 2 eetlepels zwarte of groene peperkorrels
    • 1 1/2 eetlepels worcestersaus
    • 1 eetlepel brandewijn (b.v. cognac)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:7min 

    1. Verwarm de slagroom in een kleine steelpan op middelhoog vuur, laat het niet koken. Roer de peperkorrels, worcestersaus en brandewijn erdoor en laat nog 2-5 minuten zachtjes (net niet) koken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (8)

    Vergelijkbare recepten