Macaroni met kaas uit de slowcooker

    Macaroni met kaas uit de slowcooker

    22keer bewaard
    6uur25min


    399 personen hebben dit gemaakt

    Haal je slowcooker tevoorschijn en vul deze met voorgekookte macaroni, pittige cheddar kaas, gecondenseerde melk, melk en eieren. Doe de komende 5 tot 6 uren iets anders en dan staat er een heerlijke macaronischotel met kaas voor je klaar.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 225 gr macaroni
    • 450 gr pittige cheddar kaas, geraspt
    • 350 ml ongezoete gecondenseerde melk
    • 350 ml melk
    • 2 eieren
    • 1 theelepel zout
    • 1/2 theelepel gemalen zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 6uur10min  ›  Klaar in:6uur25min 

    1. Kook de macaroni in kokend water in 10 minuten al dente, en giet af.
    2. Meng in een grote kom de gekookte macaroni, 3/4 van de geraspte kaas, gecondenseerde melk, melk, eieren, zout en peper. Doe dit dan in de slowcooker die je hebt ingevet met bakspray. Strooi de resterende geraspte kaas erover.
    3. Doe de deksel op de slowcooker en laat 5 tot 6 uur koken op de lage stand, tot het mengsel stevig is en goudbruin aan de randen. Haal de deksel niet van de pan en roer niet tijdens de kooktijd. Serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    stroopwafel
    1

    Andere ingrediënten gebruikt. ik heb ongekookte macaroni toegevoegd en veel meer peper gebruikt. - 26 mrt 2010

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren