Macaronischotel uit de slowcooker

    (2)
    5 uur 15 minuten

    Dit is een recept voor macaroni met kaas waar ik groenten en vlees aan heb toegevoegd zodat het een complete maaltijd is. Helemaal makkelijk omdat het in de slowcooker gemaakt wordt.

    stroopwafel

    Washington, Verenigde Staten
    15 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 225 gr ongekookte macaroni
    • 400 gr geraspte (jong) belegen kaas
    • 350 ml ongezoete gecondenseerde melk
    • 350 ml halfvolle melk
    • 2 eieren
    • 300 gr gekookte ham, in blokjes
    • 1 paprika, in stukjes
    • 1 bakje champignons, in kwarten
    • zout en peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5uur  ›  Klaar in:5uur15min 

    1. Klop in een grote kom de eieren los en meng dit door de melk. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe, maar hou ongeveer 100 gram geraspte kaas achter. Wees royaal met de peper.
    2. Doe dit allemaal in de slowcooker en strooi er dan de resterende geraspte kaas overheen.
    3. Zet de slowcooker op de lage stand en laat ongeveer 5 uur koken. Het gerecht hoort stevig te zijn en licht goudbruin aan de randjes. Lekker met een groene salade.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    SonsKitchen
    0

    Gemaakt zoals het in het recept stond, maar het geheel was smakeloos. Het leek meer op een omelet dan op een macaroni schotel. Voor ons niet voor herhaling vatbaar. De volgende keer de pasta maar gewoon weer in kokend water en de saus in de SC  -  16 feb 2017

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren