Di's overheerlijke gevulde eieren

    Di's overheerlijke gevulde eieren

    54keer bewaard
    45min


    582 personen hebben dit gemaakt

    Deze smakelijke gevulde eieren zijn altijd een succes. Men vraagt mij altijd naar het recept. Voeg meer hete pepersaus toe als je van pittig houdt.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 6 eieren
    • 1/2 stengel bleekselderij, fijngehakt
    • 1/4 ui, fijngehakt
    • 55 gr mayonaise
    • zout, naar smaak
    • 1 scheutje hete pepersaus
    • paprikapoeder, voor garnering

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 15min  ›  Extra tijd: 10min afkoelen  ›  Klaar in:45min 

    1. Leg de eieren in een klein pannetje en bedek met koud water. Breng aan de kook en haal dan direct van het vuur. Doe de deksel op de pan en laat de koken 10-12 minuten in het hete water staan. Haal uit het water, laat ze afkoelen en pel de eieren.
    2. Snij de eieren in de lengte doormidden. Haal het eigeel eruit en doe dit in een middelgrote kom. Pureer dit samen met de selderij, ui, mayonaise, zout en hete pepersaus.
    3. Vul de halve eieren met het mengsel. Bestrooi met wat paprikapoeder. Bewaar ze afgedekt in de koelkast tot serveren.

    Video

    Bekijk de video op ons youtube kanaal, voor meer ideeën voor gevulde eieren!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (4)

    van
    24

    klinkt lekker, maar wat is hete pepersaus? Bedoel je daar chilisaus mee of tabasco? - 24 dec 2011

    marian
    van
    10

    Lekker, deze pittige gevulde eieren. Ik heb ze voor een verjaardag gemaakt en het duurde niet lang voor ze op waren - 27 mei 2010

    berts
    van
    1

    Eerst de verrassing, dan de verwachting, smaak geweldig lekker Dit vinden mijn jongens super vet!! - 02 nov 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren