Romige roereieren met kaas en basilicum

    Romige roereieren met kaas en basilicum

    16keer bewaard
    15min


    147 personen hebben dit gemaakt

    Zure room maakt deze roereieren rijk en romig en de basilicum geeft extra smaak.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 4 eieren
    • 3 eetlepels zure room
    • 60 gr geraspte kaas
    • zout en peper naar smaak
    • 2 theelepels boter
    • 1 eetlepel fijngehakte verse basilicum

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Klop de eieren en zure room in een kom tot een romig en glad geheel. Meng de kaas erdoor. Bestrooi met zout en peper.
    2. Smelt de boter in een koekenpan op middelmatig vuur. Schenk het eimengsel in de pan. Bak de eieren, onder voortdurend roeren tot de eieren de gewenste dikte hebben. Meng de basilicum er in de laatste minuten door.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren