Yoghurt-frambozentaart

    Yoghurt-frambozentaart

    9keer bewaard
    2uur50min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Een taart, die er geweldig uitziet, maar niet heel erg arbeidsintensief is om te maken.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • Deeg
    • 150 gr bloem
    • 1/2 theelepel bakpoeder
    • 65 gr suiker
    • 1 zakje vanillesuiker
    • 1 ei
    • 60 gr zachte boter
    • Vulling
    • 2 zakjes slagroomversteviger (bv klop fix)
    • 2 zakjes diepgevroren frambozen
    • 1 pakje rode taartglazuur
    • 250 ml slagroom
    • 50 gr suiker
    • 1 beker yoghurt
    • 2-3 eetlepels citroensap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 20min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur50min 

    1. Oven op 175 graden C voorverwarmen.
    2. Alle ingredienten voor het deeg met de deeghaken van de elektrische mixer tot een deeg mixen. Doe het deeg in een ingevette taartvorm en bak deze 15-20 minuten. De bodem op een rooster laten afkoelen.
    3. 1 zakje slagroomversteviger over de bodem verdelen.
    4. Frambozen laten ontdooien en uitlekken. Verdeel ze over de taartbodem.
    5. Taartglazuur bereiden volgens de aanwijzingen en dit over de frambozen verdelen.
    6. De slagroom met suiker en het andere zakje slagroomversteviger stijf kloppen. De yoghurt en citroensap erdoor mengen en de taart hiermee bestrijken. Laat de taart enige uren in de koelkast opstijven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren