Gegrilde lendebiefstuk met knoflookboter

    (981)

    Een lendebiefstuk, optimaal gegrild op de barbecue en vervolgens afgemaakt met een knoflook-botersaus. Een uitermate simpel recept dat smelt in de mond.


    878 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 7 eetlepels boter
    • 4-6 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 2 kg lendebiefstuk
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. De barbecue of grillpan goed heet laten worden.
    2. In een kleine sauspan op een middelhoog vuur de boter met knoflook verwarmen. Apart zetten.
    3. Beide zijden van het vlees met zout en peper bestrooien.
    4. 4-5 minuten per kant roosteren, of tot gewenste gaarheid. Als het vlees klaar is op verwarmde borden leggen. Het vlees royaal met knoflookboter besmeren en 2-3 minuten laten staan alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (981)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren