Boeuf Stroganoff

    Boeuf Stroganoff

    2keer bewaard
    30min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Het bijzondere aan dit recept voor klassieke Boeuf Stroganoff zijn de augurkjes.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 600 gr runderfilet
    • 150 gr verse champignons
    • 2 eetlepels olie
    • 1 kleine ui, fijngehakt
    • 2 kleine augurken
    • ½ theelepel zoete paprikapoeder
    • 500 ml runderbouillon
    • 250 ml slagroom
    • zout
    • versgemalen zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Snijd het rundvlees in dunne repen. Champignons schoonborstelen en in dunne schijfjes snijden.
    2. Verhit de olie in een grote pan. Braad het vlees op middelhoog vuur aan alle kanten aan. Haal het vlees uit de pan en zet het apart.
    3. Bak de uien en champignons in het braadvocht aan. Strooi de paprikapoeder erbij en blus af met de runderbouillon en de slagroom.
    4. Snijd de augurken in kleine blokjes en voeg toe. Breng de saus op smaak met peper en zout. Doe het vlees terug in de pan en warm alles goed door, maar laat het niet meer koken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren