Spaghetti met garnalen

    Spaghetti met garnalen

    (0)
    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    Maak dit als eerste!

    Ik heb dit gerecht voor mijn man gemaakt, die erg van pasta houdt. Het was een succes, de citroen maakt het gerecht verfrissend en licht.

    Rita Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 100 gr spaghetti
    • een goede kwaliteit olijfolie
    • rasp van de schil van 1 citroen
    • 1 teentje knoflook
    • 10 gekookte en gepelde garnalen
    • een handjevol gehakte verse basilicum
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar. Giet af, maar bewaar iets van het kookvocht.
    2. Terwijl de pasta kookt: verhit wat olijfolie in een pan op laag vuur. Voeg de citroenrasp toe en bak dit 5 minuten. Zeef de olie en doe terug in de pan.
    3. Voeg de knoflook en garnalen toe en bak deze 3 minuten, af en toe roeren. Breng op smaak met zout en peper.
    4. Voeg de gekookte pasta en een beetje van het kookvocht toe. Meng het goed door met de gehakte verse basilicum en dien op.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren