Hapjes van rosbief, roomkaas en bieslook

    Hapjes van rosbief, roomkaas en bieslook

    147keer bewaard
    2uur30min


    29 personen hebben dit gemaakt

    Dit hapje lijkt erg moeilijk en tijdrovend om te maken, maar het is juist best snel en makkelijk. Een heerlijke amuse van rosbief, roomkaas en bieslook.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 groot bakje roomkaas
    • 1 bosje verse bieslook
    • 4-5 grote plakken, dun gesneden rosbief

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur30min 

    1. Prak de roomkaas met een vork. Voeg dan de gehakte bieslook toe. Meng dit goed door de roomkaas.
    2. Besmeer alle plakjes rosbief met dit mengsel.
    3. Rol ze zo stevig mogelijk op en verpak ze individueel in huishoudfolie en leg ze een paar uur in de koelkast.
    4. Om de hapjes af te maken, haal je de rosbief uit het folie en snijd ze zo dik als je wilt in plakken. Ik hou normaal zo'n 2 cm aan. Leg ze vervolgens op een schaal.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    3

    HEEEEEEERLIJK!!!!!! En inderdaad heel makkelijk! - 03 jan 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren