Bananen-rozijnencake

    Bananen-rozijnencake

    8keer bewaard
    35min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Een ontzettend lekkere cake met banaan en rozijnen.

    Ingrediënten
    Porties: 12 plakken

    • 300 gr zelfrijzend bakmeel
    • 200 gr witte basterdsuiker
    • 200 gr ongezouten boter
    • 3 grote eieren
    • 2 zeer rijpe bananen
    • 2 grote handjes vol rozijnen
    • 2 druppels vanille extract
    • poedersuiker, om mee te bestuiven

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Klop de boter en suiker romig en luchtig. Voeg de eieren toe en klop met een garde goed door. Voeg de vanille en bloem toe en schep dit om. Pureer de bananen en meng deze ook door het beslag.
    2. Schenk het beslag in een goed ingevette schaal. Bak 15-20 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden C).
    3. Snijd in 12 stukken (of meer), en bestuif dan met poedersuiker.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    PeterKoper
    0

    Simpel en makkelijk te bereiden cake heerlijk van smaak - 28 sep 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren