Eenvoudige pesto van basilicum en knoflook

    Eenvoudige pesto van basilicum en knoflook

    13keer bewaard
    15min


    326 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een recept voor pesto dat makkelijk te maken is in een blender. Alle ingredienten zijn gewoon in de supermarkt te koop en het is heerlijk als basis in pasta of bij vlees.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 125 gr verse basilicum, fijngehakt
    • 225 ml extra vergine olijfolie
    • 70 gr pijnboompitten
    • 25 gr paranoten
    • 65 gr geraspte parmezaanse kaas
    • 2 eetlepels uitgeperste knoflook
    • 1/2 theelepel chilipoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Doe de basilicum in een blender. Schenk er ongeveer 1 eetlepel olie bij en pureer de basilicum tot een pasta. Voeg geleidelijk de pijnboompitten, paranoten, parmezaanse kaas, knoflook, chilipoeder en resterende olijfolie bij. Blijf pureren tot een glad geheel.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren