Eiersalade met asperges (vegetarisch)

    Eiersalade met asperges (vegetarisch)

    29keer bewaard
    1uur14min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Als je wat gekookte asperges over hebt, kun je daar heel goed deze eiersalade van maken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1/2 kopje fijngesneden selderie
    • boter
    • 4-6 eieren, hardgekookt
    • 250 gr gekookte asperges
    • scheutje witte wijnazijn
    • 2 eetlepels mayonaise
    • zout
    • peper
    • gehakte bieslook

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 4min  ›  Extra tijd: 1uur rusten  ›  Klaar in:1uur14min 

    1. Selderij 3-4 minuten in wat boter aanbakken.
    2. Eieren pellen en de asperges in hapklare stukjes snijden. Eieren en asperges in lagen afwisselend met de selderie in een schaal doen.
    3. Azijn, mayonaise, zout en peper mengen. Bieslook toevoegen. Giet dit over de salade en laat het 1 uur intrekken.

    Asperges schillen, koken en bewaren

    Bekijk ons artikel over het schillen, koken en bewaren van witte asperges!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    Lekker! - 22 mrt 2011

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren