Eiersalade met asperges (vegetarisch)

    (2)
    1 uur 14 minuten

    Als je wat gekookte asperges over hebt, kun je daar heel goed deze eiersalade van maken.


    17 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1/2 kopje fijngesneden selderie
    • boter
    • 4-6 eieren, hardgekookt
    • 250 gr gekookte asperges
    • scheutje witte wijnazijn
    • 2 eetlepels mayonaise
    • zout
    • peper
    • gehakte bieslook

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 4min  ›  Extra tijd: 1uur rusten  ›  Klaar in:1uur14min 

    1. Selderij 3-4 minuten in wat boter aanbakken.
    2. Eieren pellen en de asperges in hapklare stukjes snijden. Eieren en asperges in lagen afwisselend met de selderie in een schaal doen.
    3. Azijn, mayonaise, zout en peper mengen. Bieslook toevoegen. Giet dit over de salade en laat het 1 uur intrekken.

    Asperges schillen, koken en bewaren

    Bekijk ons artikel over het schillen, koken en bewaren van witte asperges!

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    0

    Lekker!  -  22 mrt 2011

    Beoordelingen van onze andere internationale sites

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 12 collecties