Aspergesalade met aardappel

    Aspergesalade met aardappel

    2keer bewaard
    40min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze salade is het lekkerst met verse asperges.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr asperges
    • 1 kleine knolselderij
    • 300 gr aardappels
    • 4 tomaten
    • 1 pakketje tuinkers
    • 1 bosje dille, gehakt
    • Dressing
    • 1/8 liter slagroom
    • 1 beker yoghurt
    • 60 gr mayonaise
    • sap van 2 citroenen
    • zout
    • peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:40min 

    1. Asperges schillen en gaar koken. Afgieten en in hapklare stukjes snijden.
    2. Selderij en aardappels wassen. Afzonderlijk in koud gezouten water gaar koken en laten afkoelen. In schijfjes snijden.
    3. Tomaten blancheren, velletje verwijderen en in achten snijden. Tuinkers en dille toevoegen en voorzichtig mengen.
    4. Slagroom, yoghurt en citroensap mengen. De salade hiermee aanmaken en met zout en peper verder op smaak brengen. Laat het goed intrekken.

    Asperges schillen, koken en bewaren

    Bekijk ons artikel over het schillen, koken en bewaren van witte asperges!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren