Veldsla met rode biet en feta

    (2)

    Deze salade maak ik heel vaak, echt een aanrader.


    6 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 8 kleine rode bieten
    • 4 eetlepels olijfolie
    • zout
    • 3 eetlepels balsamico
    • zwarte versgemalen peper
    • 2 eetlepels dijonmosterd
    • 200 gr feta, verkruimeld
    • 4 eetlepels gehakte verse munt
    • 4 handjes vol veldsla

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Doe de rode bieten ongeschild in een pan met water. Breng aan de kook en laat 25 minuten koken, tot je er makkelijk in kan prikken. Afgieten en iets laten afkoelen, dan het velletje eraf halen en de bieten in schijfjes snijden.
    2. Olijfolie met zout, balsamico, peper en mosterd mengen. Met de rode bieten mengen en feta erdoor mengen. Mix dit met de veldsla en munt en direct serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 9 collecties