Inloggen Aanmelden

Veldsla met rode biet en feta

Deze salade maak ik heel vaak, echt een aanrader.

UlrikeB

Ingrediënten
Porties: 4 

  • 8 kleine rode bieten
  • 4 eetlepels olijfolie
  • zout
  • 3 eetlepels balsamico
  • zwarte versgemalen peper
  • 2 eetlepels dijonmosterd
  • 200 gr feta, verkruimeld
  • 4 eetlepels gehakte verse munt
  • 4 handjes vol veldsla

Bereidingswijze
Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

  1. Doe de rode bieten ongeschild in een pan met water. Breng aan de kook en laat 25 minuten koken, tot je er makkelijk in kan prikken. Afgieten en iets laten afkoelen, dan het velletje eraf halen en de bieten in schijfjes snijden.
  2. Olijfolie met zout, balsamico, peper en mosterd mengen. Met de rode bieten mengen en feta erdoor mengen. Mix dit met de veldsla en munt en direct serveren.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties