Lekker veel chocola, maar niet te vet, en eenvoudig te maken! En als ik jumbo zeg, dan bedoel ik ook jumbo, deze muffins zijn echt enorm groot. Je kunt van het beslag ook 6 kleinere muffins maken als je wilt.
Zet een ovenschaal met water onderin de oven als je de muffins bakt, zo blijven de muffins heerlijk klef. Houd de zeef hoog boven de kom als je de droge ingredienten zeeft, zo krijg je mooie 'lichte' muffins. Om de chocolatechips hun vorm te laten houden, kun je ze invriezen voor gebruik. ERG BELANGRIJK! roer het beslag slechts 12 keer door, dit is de sleutel tot goeie muffins. Ik hou van zachte muffins, dus doe ik ze terwijl ze afkoelen in een afsluitbare trommel, dit houdt ze lekker zacht en klef.
Meer informatie vind je in het artikel wat is baksoda?
Supper makelijk en supper lekker!!!! - 03 jan 2012
deez muffin whauhahauw is goed kwailteit ik zeg jouw wollah ik ga maken en lekkah eten goed prijs - 18 feb 2015
Zure room? Is dit hetzelfde als slagroom - 12 jan 2014